top of page

Tisztelt Látogató!

Arló Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete nevében szeretettel köszöntök minden kedves vendégünket településünk megújult honlapján!


Megtiszteltetés számomra, hogy internetes kalandozása során felkereste községünk hivatalos weblapját és én köszönthetem elsőként honlapunkon. A honlap megújításával egyrészt az volt a célunk, hogy megkönnyítsük településünk lakosságának mindennapi ügyintézését. Ezért a jövőben megtalálhatják majd honlapunk oldalain a hivatali ügyintézéshez szükséges összes fontos tudnivalót, nyomtatványokat tölthetnek le abban bízva, hogy ez a honlap segíteni fogja a könnyebb tájékozódást, ügyeink gyorsabb és egyszerűbb intézését.

 

Másrészt a megújult honlapon szeretnénk az itt élőknek és a településünk iránt érdeklődő, valamint a visszatérő látogatóinknak szélesebb körű és részletesebb tájékoztatást adni a lakóhelyünk életéről. 

 

Szándékunk szerint aki vendégként látogat a honlapra, segítséget kap abban, hogy jobban megismerje az itt élő emberek mindennapjait, a település történetét, gazdasági, kulturális, turisztikai életét, a földrajzi elhelyezkedésének köszönhető kedvező és páratlan adottságait, mindazon értékeket, amelyekre mi, arlóiak büszkék vagyunk.

 

A honlap megújításával kettős célt szeretnénk elérni: egyrészt bemutatjuk településünket, másrészt hasznos és fontos információk, valamint szolgáltatások közzététele révén célunk, hogy erősítsük a Polgármesteri Hivatal ügyfélbarát, szolgáltató jellegét. Elolvashatja az önkormányzat képviselő-testületének rendeleteit, normatív határozatait.

 

Bízom abban, hogy felkeltjük leendő vendégeink érdeklődését lakóhelyünk iránt, és pihenve, utcáinkon barangolva személyesen is megtapasztalják Arló vendégszeretetét és sajátos hangulatát!

 

Kellemes „barangolást”, eredményes és hasznos időtöltést kívánok minden kedves érdeklődőnek! Bízom abban, hogy a kedves látogató személyesen is ellátogat településünkre, tisztelettel üdvözli Önt:

 

Vámos Istvánné dr.

polgármester

bottom of page