top of page

Arló Nagyközség Önkormányzata

Az alábbiakban az arlói önkormányzat képviselő-testületének és polgármesteri hivatalának tevékenységével, működésével és gazdálkodásával kapcsolatos információkat, valamint a működés átláthatóságát segítő, az üvegzsebtörvény előírásainak megfelelő adatokat és dokumentumokat tettük elérhetővé. 

20220614_150900.jpg
Képviselő-testület

 

Arló Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének tagjai; a bizottságok és a Roma Nemzetiségi Önkormányzat tagjai; letölthető önkormányzati rendeletek; a képviselő-testület 2013. évi munkaterve és a testületi ülések letölthető jegyzőkönyvei.

 

Tovább...

20220614_131145.jpg
Polgármesteri Hivatal

 

A polgármesteri hivatal elérhetőségei, feladatai, számlaszámai; az ügyfélfogadás rendje; az ügyintézők elérhetősége és feladatkörei;önkormányzati adóhatósági feladatok és a választásokkal kapcsolatos információk.

 

Tovább...

Pályázatok

 

Arló Nagyközség Önkormányzatának és intézményeinek aktuális álláspályázatai, közbeszerzési kiírásai és egyéb pályázatai.

 

Tovább...

Üvegzseb

 

A közpénzek felhasználása nyilvánossága érdekében 2004. január 1-től bizonyos önkormányzati támogatások és szerződések közzétételét írja elő az úgynevezett üvegzsebtörvény.

 

Tovább...

EU-projektek

 

A 2007 és 2013 közötti európai uniós  fejlesztési időszakban több sikeres pályázatot készített az önkormányzat.

 

Tovább...

Arló Nagyközség Önkormányzatának adatkezelési tájékoztatója

adatvédelem.jpg
Adatvédelem

 

Az Arló Nagyközség Önkormányzatának adatkezelési tájékoztatója ide kattintva olvasható.

Az Arló Nagyközség Önkormányzatának Közterületi térfigyelő kamerarendszer adatvédelmi szabályzat, tájékoztatója ide kattintva olvasható.

bottom of page